iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Издирват най-стария работещ лаптоп с примамлива оферта

Издирват най-стария работещ лаптоп с примамлива оферта

 
Intel търси най-стария лаптоп в България, който все още функционира, за да награди собственика му с чисто нов Acer Aspire 8940 G с най-нова технология на Intel - Intel® CoreTM i7 Mobile Processor.
 
До  20.00 часа на 14 юли, всички пълнолетни българи са добре дошли да участват в конкурса „Кой е най-старият работещ лаптоп в България?", който ще се проведе само на адрес www.oldestlaptop.eu
 
Целта на Intel е да припомни на всички потребители на мобилни компютри в България, че използването на остаряло оборудване може да доведе до неприятна загуба на техните данни - дали първия имейл, който някога са писали, или пък на скъп спомен, запечатан на дигитална снимка. Освен това разходите, необходими за поддръжка на старо оборудване, рязко нарастват след втората година. Затова, препоръката на Intel, базирана на проучвания, е че технологичното оборудване трябва да се осъвременява на всеки 2-3 години.
 
В конкурса могат да участват само български граждани, живеещи в България, и организаторите препоръчват всички, които се интересуват, първо да прочетат внимателно правилата за участие, публикувани на сайта на конкурса www.oldestlaptop.eu.
 
След като участниците попълнят Формуляра за участие с необходимите данни, снимка или видео на своя стар лаптоп на специалния сайт на конкурса лаптоп, организаторите ще се свържат с тях.
 
Победителят в конкурса ще бъде обявен и награден на допълнително оповестена дата и място.
 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.