iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Семинар в Перник проведе Мрежата на градовете-сателити на европейски столици

Семинар в Перник проведе Мрежата на градовете-сателити на европейски столици

На 17.06.2010 г. екипът за управление на проект « InnoHubs » - «Мрежа от градове в агломерацията на Европейските столици по оперативна програма за междурегионално сътрудничество INTERREG C IV и лектори организираха и проведоха регионален семинар и обучение по Оперативна програма «Конкурентноспособност» като добра практика за подкрепа и насърчаване на местното предприемачество и на иновативни малки и средни предприятия.
 
Зам. кметът на Община Перник г-н Малин Стоилов откри срещата като поздрави представителите на бизнеса и ги увери, че чрез изпълнението на дейностите по проект « InnoHubs » и внедряването на добри практики , чрез него ще се окаже подкрепа на бизнеса от гр. Перник.
 
Екипът за управление на проект « InnoHubs » - «Мрежа от градове в агломерацията на Европейските столици презентира основните цели и дейности на проект « InnoHubs » - «Мрежа от градове в агломерацията на Европейските столици» изцяло насочени към насърчаване и развитие на частния сектор.
 
Лекторите запознаха представителите на пернишкия бизнес с възможностите, които предоставя Оперативна програма «Конкурентноспособност». Детайлно бяха разяснени правилата и насоките за кандидатстване, основните дейности и резултати, които биха могли да се постигнат, чрез проекти по съответната програма. Гостите бяха запознати с възможните проектни идеи за Технологична модернизация в малки , средни и големи предприятия .

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.