iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Loading

Бойко Борисов: Мирослава е убита от нейни близки

Бойко Борисов за Милрослава - снимка: Интернет

Премиерът Бойко Борисов коментира пред журналисти случая с убийството на 18-годишната Мирослава от Перник, предаде  Агенция “Фокус”.

По думите на Борисов - потвърдило се е, че момичето е било убито от нейни близки. "Два месеца работиха службите, и МВР, по цяла нощ, по това отвличане в Перник. Така, както и предполагах, то е с фатален край и най-близките хора там са искали да вземат пари", каза Борисов.

"Това момиче още същата вечер са го удушили, но вече ги задържахме, отидоха и показаха къде са го заровили. Съжалявам, че бяха изговорени от близките й такива лоши думи за МВР. Надявам се - те да се извинят и да ги отправят към най-близките си, които са участвали в този процес. Но, за съжаление, трупа го изровиха и е така" - каза премиерът.

„Три-четири телешки пържолки да прати на кучето освен да награди водача. Кучето свърши много работа. Заслужава и то, като разбира се и всички, награда", коментира премиерът по повод информацията, че тялото е намерено под мост в град Батановци от куче на Планинската спасителна служба.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.