iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Стоматолог от Перник с отличие за "Мениджър на дентален кабинет"

Новини за Перник от iPernik

Стоматологът от Перник  д-р Миглена Теофилова спечели първа награда в конкурса за дентална медицинска практика. Зъболекарката е удостоена с приза в категорията "Мениджър на дентален кабинет".

 

Конкурсът се провежда за втора година в България. Организатори са вестник "Стоматологичен свят", Асоциацията на денталните дилъри и Асоциацията на денталните мениджъри в България, чийто председател е д-р Венета Павлова от  клиника "Ео Дент". Д-р Павлова е председателствала и 6-членното жури на конкурса. Инициативата е подкрепена още от Българския зъболекарски съюз, Сдружението на българските стоматолози, Съюза на зъботехниците.

 

Общо 20 номинации от цялата страна са се конкурирали за наградите в категориите: "Мениджър на дентален кабинет", "Мениджър на дентална клиника", "Мениджър на дентална практика", като за първи път е включена и категорията "Мениджър на зъботехническа лаборатория". В критериите са включени обем на персонал, на помещения, инвестициите в оборудването и други. След селекция на предложенията, конкурсната комисия е определила победителите и на база наблюденията при посещенията на номинираните кабинети.

 

Номинацията на д-р Теофилова е под мотото "Още една причина да се усмихнеш".

 

"С кабинета си искам да покажа, че в Перник, а и в страната ни се правят и се случват много добри неща, подчинени на грижата за пациента", каза  д-р Миглена Теофилова.  Наградената стоматоложка е започнала практиката си преди 9 години в Драгичево и работи в собствен кабинет на улица "Благой Гебрев" в квартал "Изток" от година и половина.

 

"Времето на гаражните стоматологични кабинети отмина и Перник може да се определи като градът с едни от най-добрите зъболекарски кабинети в страната," каза д-р Венета Павлова.  По думите й освен добрите условия, местните стоматолози предлагат и имат високи изисквания и по отношение на качествената услуга за пациента.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.