iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


СДС-Перник подкрепи детски турнир по футбол

Новини за Перник от iPernik

Общинската и областната организация на СДС в Перник стана спомоществовател на детски турнир по футбол, организиран от квартален фен клуб  на "Миньор".

Състезанието беше организирано от  фен клуб "Тева Бойс" в училище "Константин Кирил-Философ" в пернишкия квартал "Тева". Включиха се четири отбора от 5-ти, 6-ти, 7-ми и 8-ми клас. 

Гост напроявата беше футболистът на футболен клуб "Миньор" Адриан Олегов, който връчи наградите - купи, тениски, шапки, чаши и ключодържатели с логото на "Миньор", както фотоси на футболиста  с автограф.

Сред публиката на състезаните бяха председателят на ОбС на СДС в Перник Десислав Аспарухов и други членове на ръководството, председателят на фен-клуба "Тева Бойс" Павел Павлов, директорът на училището Станислав Харизанов.

Има идея проявата да стане традиционна и да се правят турнири по  баскетбол, волейбол и други спортове за децата на Тева.

"Младите хора са бъдещето на Перник. Заставаме зад всяка инициатива, която е свързана със спорта",ангажира се  Десислав Аспарухов.

Снимки

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.