iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Полицейски бюлетин 12 ноември 2010 г.

Новини за Перник от iPernik

Перник. Цигари и алкохол без бандерол са иззели вчера служители от сектор “Противодействие на икономическата престъпност” при ОДМВР гр. Перник и колегите им от Митница София.

         Служителите на реда проверили магазин в пернишкото с. Расник, собственост на 46-годишния К.Г. В лек автомобил “Нисан”, паркиран пред обекта били открити 10 кутии цигари марка “RAY” и 30 литра мастика и водка от акцизната стока. На 46-годишния мъж е бил съставен акт за установяване на административно нарушение.

 

         Брезник.  Магазин на “Наркооп” е бил обран през вчерашното денонощие в брезнишкото с. Режанци.

         Неизвестни, чрез разбиване на входна врата порникнали в обекта и по данни на служителка от обека били откраднати хранителни продукти и безалкохолни напитки. Стойността на щетата е в процес на установяване.

         Започнато е досъдебно производство.

 

         Пожар. Предната част на лек автомобил е била унищожена вчера при пожар в гр. Радомир.

         Инцидентът станал на площад “Свобода”, около 16,48 ч. Пламъците обхванали “Пежо 405”, собственост на местен жител. Унищожени били предни седалки и тапицерия на тавана, част от електрическата инсталация, арматурното табло и предно стъкло. Причината е късо съединение в инсталацията на автомобила.

 

         Гражданска защита. Висящи улук и ламарина от покриви на две сгради са отстранили вчера спасители от Областно управление “Гражданска защита” гр. Перник.

         Около 08,20 ч. е бил подаден сигнал за опасно висящ улук от сградата на НОИ Перник. Спасителен екип обезопасил мястото и отстранил опасния предмет. Пет часа по-късно била укрепена висяща ламарина от жилищен блок на ул. “Ю. Гагарин” в пернишкия кв. “Изток”. Няма пострадали хора и нанесени материални щети.

 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.