iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Полицейски бюлетин 11 ноември 2010 г.

Новини за Перник от iPernik

Радомир. Досъдебно производство за нерегламентирано ползване на електрическа енергия е започнато от служители на РУ “Полиция” Радомир.


         Органите на реда съвместно с представители на “ЧЕЗ – разпределение България” проверили къща в радомирското с. Горна Диканя. Установено било, че сградата, обитавана от столичанина Г.С./57 г./ е неправомерно присъединена към електрическата мрежа.


         Разследването по случая продължава.


 


         Перник. Лек автомобил Фолксваген “Голф” е откраднат от гр. Перник.


         Колата, собственост на 63-годишна жителка на областния център е била противозаконно отнета от ул. “Ю. Гагарин” в периода 20,00 – 23,50 ч. вчера. Обявена е за общонационално издирване и е започнато досъдебно производство.


 


         Аварийно-спасителна дейност. На 14 сигнала за щети, причинени от вятъра, са се озовали служители от Областно управление “Гражданска защита” и служители от “Пожарна безопасност и спасяване” – Перник.


         Няма пострадали хора и нанесени сериозни материални щети. 


         И през изминалото денонощие са продължили акциите на спасителите по отстраняване на  висящи ламарини от покриви на жилищни и обществени сгради, обезопасяване на наклонени рекламни пана и премахване на паднали дървета.


         Отстранени са опасно висящи ламарини от покрива на сграда на ул. “Софийско шосе” в областния център; от жилищни блокове в кв. “Изток”, ул. “бл. Благой Гебрев” и ул. “Стомана”; от сграда на средно общообразователно училище в гр. Радомир; от сгради на складове, паркинги и други постройки. Обезопасена е откачила се реклама от покрива на Синдикалния дом на пл. “Кракра” в Перник и е отстранено паднало дърво на перона на жп гарата в областния център.  

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.