iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Партия "Движение за социален хуманизъм" откри клуб в Перник

Новини за Перник от iPernik

 Свой клуб откри в Перник партия "Движение за социален хуманизъм" ( ДСХ ). Помещението се намира в центъра на града – на ул. „Петко Каравелов” 2 , в съседство с клуба на партия „Български социалдемократи. То е предоставено на ДСХ с решение на Общинския съвет по силата на Закона за политическите партии, тъй като председателят на политическата формация Александър Радославов  и народен представител от Коалиция за България.  

Той присъстваше днес на приятното събитие. С него бяха и орг. секретарят на ДСХ Чавдар Сутински и членът на националното ръководство ген. Иван Дочев. Гости на откриването на клуба бяха лидерът на пернишките социалисти и отскоро зам. кмет на Община Перник Ненко Темелков и областния председател на партия „Български социалдемократи” Ценко Петров.

Първата сбирка на Коалиция на България ще бъде в този клуб, се уточниха председателят на общинския съвет на ДСХ  Валентин Пешев и Темелков.

Портретите на създадетеля на ДСХ – първо като гражданска структура, а след това и като партия Стефан Радославов и на бащата на българската социалдемокрация д-р Алтанас Москов са първия подарък за новия клуб. Темелков пък подари паметен знак от 100-годишнината на социалдемократическото движение в Перник.

Снимки

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.