iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Дядо Коледа тръгна с перничани по света, води ги в 90 страни

Новини за Перник от iPernik

 

Перничани тръгнаха по света с дядо Коледа. Десислава Касабова и Николай Кючюков влизат в домовете в 90 страни по света с добрия старец. За първи той и свитата му сса от България. „Кока-кола” избра да снима у нас рекламния си клип за празниците. Той вече се з0авъртя в българския ефир. Едновременно започна излъчването му в още 90 държави.

Деси и Ники са част от изцяло българската свита на Дядо Коледа, която с него ще носи подаръци по света. Те са сърдитите младежи, които белобрадият старец събира с вълшебната си стъклена топка. Двамата седят на пейка в Борисовата градина и не си говорят, но в края на филмчето се сдобряват и целуват.

Перник направи истински фурор на кастингите. Балерината Десислава Касабова бе избрана за световната реклама на напитката сред 100 българи. На финалния кастинг тя измести приятелката си Луиза Григорова, станала звезда в хитовия сериал „Стъклен дом”.  Като в коледна приказка партньорът на Деси на снимачната площадка се оказа също наш съгражданин. Английският режисьор одобрил за ролята зрелостника от математическата гимназия Никола Кючуков. Той, Деси и Луиза са модели на „Ивет фешън”. Деси и Ники снимаха сцените в дните между двете си матури. Деси от пет годишна играе балет в студиото „Вая” на Ваня Рошкова в Перник. Беше абитуриентката от Втора испанска гимназия в София и вече е приета бизнес-

За първи клип на Кока-Кола се снима в България. Зад проекта стои рекламната агенция „MVM”.  Десет нашенци са герои в четирите сюжета на клипа. Сред българите, включени в кадрите е и синоптичката от Нова ТВ Деси Банова. Актьорът от „Малък градски театър” Иван Петрушинов е Дядо Коледа. Тази зима шейната му тръгна не от Лапландия, а от Панчарево.

Снимки

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.