iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


ЗА ДОБРОТО САМОЧУВСТВИЕ НА ВАШИЯ ДОМАШЕН ЛЮБИМЕЦ

Грууминг студио и магазин за козметика "Сладуранче"

С настъпването на есента, след игрите на плажа, по планината или на вилата, Вашият домашен любимец вече е придобил занемарен вид. Козината след пролетното подстригване е пораснала, изтощила се е от слънцето, сплъстила се е на места или по нея са се заселили множество тръни и бодли. Както Вие след ваканцията имате нужда от фризьор, маникюр, спа процедури и т.н. за да изглеждате добре, така и Вашия четириног приятел се нуждае от свеж външен вид.
През септември започва и линеенето на козината/смяната на лятната със зимна/. При линеене, старият косъм избледнява, изтънява и се измъква от гнездото за да даде възможност на новия да покара. При повечето кучета и котки това е естествен процес и с настъпването на линеене в домът ви за около месец е истиснки ад независимо дали животното е с дълга или къса козина. При други пък като Шнауцера, косъмът линее но не се отделя и за това е задължително така нареченото „Триминговане“ - изскубване на мъртвия косъм.
В Грууминг студио „Сладуранче“ можем да ви предложим всички необходими процедури и информация кое е най добро за вашия любимец – дали подстригване или оформяне, тримиговане или смъкване на подкосъм. Ще ви обясним конкретно през какъв период, какво е добре да се прави. На достъпни цени, с отстъпки за редовни клиенти, вашият любимец ще изглежда винаги спретнат, а вие ще го поддържате лесно.
При едрите породи и тези с дълъг косъм, е много трудно поддръжката и особено къпането, изсушаването и разресването в домашни условия. Изисква се много време и усилия. Ние имаме нужната екипировка - вана, професионални сешоар и маса, четки, гребени и др. инструменти. С тяхна помощ, за 2-3 часа придобива съвсем различен вид.
Заповядайте при нас в кв.Изток зад х-л Зора и мед.център Св.Магдалена.
Може да си запазите час на тел.0895968443 или да посетите сайта ни www.sladuranche.eu /в момента сайта се обновява/ и да се запишете през секцията „Запази час“. Ние ще Ви отговорим на заявката или на възникналите въпроси. В „Услуги и цени“ ще видите всички предлагани услуги и цените към тях а в секцията Магазин, може да разгледате предлаганите шампоани, балсами, грууминг инструменти.
Тези от вас които имат профили в Google+ Facebook Twitter могат да посетят нашите страници там и да ни пишат на лични съобщения.
https://plus.google.com/u/0/+GroomingSladuranche/posts
https://www.facebook.com/sladuranche1?ref=hl
https://twitter.com/kasinasi13
Заповядайте!

Снимки

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.