iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Стойчо Стоев: Може да ни вземат водещите играчи

Стойчо Стоев: Може да ни вземат водещите играчи

Старши треньорът на Миньор Перник Стойчо Сто­ев изрази опасения, че тимът може да се раздели с някого от водещите си играчи непосред­ствено преди началото на но­вия сезон.
 
"Селекцията приключи. Ве­че няма време за нови играчи, освен ако не са някои много добри, които направо да пас­нат в състава. Хубавото е, че в голяма степен запазихме гръбнака на тима. Напуснаха ни само Чворович и Христо­зов, но взехме Боян Пейков и Писаров, които също са добри състезатели. Има обаче сериозен интерес към доста наши играчи от клубове от А група. В началото, когато бъдещето на Миньор бе поставено на карта, се опитваха да гово­рят с тези футболисти през главата ни и да ни ги отмък­нат, нищо че имат договори с клуба. Сега за някои от тях ве­че има конкретни оферти. В един момент започваш да се замисляш, че е по-добре да се разделиш с един-двама от во­дещите играчи, за които в ка­сата ще влязат стабилни постъпления, но да останеш с група от 18 състезатели", ка­за наставникът на чуковете. За последната контрола с ал­банския Беса той каза:
 
"Имаше хубави неща, но и доста слабости, които вяр­вам, че до началото на сезона ще изчистим. Хареса ми, че съ­перникът бе корав и агреси­вен. Това ни чака в първия кръг при визитата на Пирин Гоце Делчев", завърши Стоев.
 
Той, играчите и ръковод­ството вчера бяха на пикник в Балкана над Банско, където тимът е на лагер. С няколко печени агнета те сплотиха още повече колектива преди началото на шампионата на 11 август. 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.