iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


СИГНАЛ ЗА САМОСЕЗИРАНЕ - НА АДМ.РЪКОВОДИТЕЛ НА ОП-ПЕРНИК , ОТНОСНО ЗАМ.ОКРЪЖЕН ПРОКУРОР !

СИГНАЛ ЗА САМОСЕЗИРАНЕ - НА АДМ.РЪКОВОДИТЕЛ НА ОП-ПЕРНИК , ОТНОСНО ЗАМ.ОКРЪЖЕН ПРОКУРОР !

СИГНАЛ ЗА САМОСЕЗИРАНЕ !

НА ВНИМАНИЕТО НА ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР НА РБЪЛГАРИЯ , ДАНС И ГДБОП !

" ХУФУГЕЙТ"

ПРЕДСТОЯЩ ГРАНДИОЗЕН МЕЖДУНАРОДЕН СКАНДАЛ - ПОРАДИ НАСТЪПИЛИ НОВИ ОБСТОЯТЕЛСТВА В РАЗСЛЕДВАНЕТО ЗА ИЗТОЧВАНЕ НА ОГРОМНИ СРЕДСТВА ОТ ЕВРОФОНДОВЕ , ЧРЕЗ ОБЩЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИ ЗА СТРОИТЕЛСТВО В ГР. ЗЕМЕН , СМЕ НА ЕТАП ДА ИЗПРАТИМ ДО ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ , ВСИЧКИ ЕВРОПЕЙСКИ МЕДИИ , КАКТО И ЛИЧНО ДО Г-Н ДЖОВАНИ КЕСЛЕР НЕВЕРОЯТНО СКАНДАЛНИ ДАННИ ЗА ВЛИЯНИЕ ВЪРХУ РАЗСЛЕДВАЩИ ОРГАНИ И МАГИСТРАТИ С ЦЕЛ ПОТУЛВАНЕ И ПРИКРИВАНЕ НА СЛУЧАЯ !

НЯМА ДА СЕ ПРИМИРИМ СЪЩО ТАКА СЪС СЛУЧАЙТЕ С " ВОЕННОТО НДК " , СГРАДАТА В КВ. ДРАГАЛЕВЦИ И СТРОЕЖА НА ДЕТСКАТА ГРАДИНА В ГР. ПЛЕВЕН - ЗАЩОТО ВЪПРЕКИ , ЧЕ ПРИВИДНО ВСЕКИ СЛУЧАЙ Е КОРЕННО РАЗЛИЧЕН И НЯМА ОБЩО С ДРУГИТЕ - ВСИЧКО Е ОБВЪРЗАНО И ЯСНО МОЖЕ ДА СЕ ИДИНТИФИЦИРА " ОТРАБОТЕНА СХЕМА " , КАКТО И НАЧИН НА " ОПРАВЯНЕ " И ПОТУЛВАНЕ НА НЕЩАТА .

Уважаеми Дами и Господа ,

Ние не сме журналисти , това което правим не е компромат , не изпълняваме ничия поръчка и не сме обвързани по никъкъв начин политически . Информацията и фактите с който разполагаме са единствено плод на нашата работа и документите с които разполагаме - които не могат да бъдат повлияни или оборени от никой човек или институция в държавата , без значение с какво влияние и на какъв пост , всички твърдения в нашата страница „ не са кьорфишек “ а са подкрепени с БЕЗУСЛОВНИ И НЕОБОРИМИ доказателства - като документи , фактология , информация и обстоятелства .

Публично заявяваме , като сме готови да понесем цялата отговорност и последствията от закона относно замесването на долуцитираните в страницата лица , както и последващото идентифициране на имената на конкретни магистрати от конкретни държавни органи .

Ние търсим публичност за да може тази порочна практика / поне с участието на тази фирма - " ХУФУ " ЕООД както и обвързания с нея кръг от лица като един от най - наглите представители от години в явлението - ИЗТОЧВАНЕ НА СРЕДСТВА ЧРЕЗ ПЕЧЕЛЕНЕ НА НАГЛАСЕНИ ОБЩЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИ , ИЗГОТВЯНЕ И УПОТРЕБА НА МНОЖЕСТВО НЕИСТИНСКИ ДОКУМЕНТИ И ТАКИВА С НЕВЯРНО СЪДЪРЖАНИЕ / да бъде осветена и прекратена .

НАШИЯТ " РАЗСЛЕДВАЩ ЕКИП " СМЕ ГОТОВИ 24 ЧАСА / 7 ДНИ В СЕДМИЦАТА КЪДЕТО И ПО КОЕТО И ДА Е ВРЕМЕ ДА ПРЕДСТАВИМ БЕЗУСЛОВНИ И НЕОБОРИМИ ДОКАЗАТЕЛСТВА - ДОКУМЕНТИ , ЕКСПЕРТИЗИ , ЗАМЕРВАНИЯ , ПРОТОКОЛИ , ПРОКУРОРСКИ ПОСТАНОВЛЕНИЯ , ВХОДЯЩИ НОМЕРА И СЪДЪРЖАНИЕ НА СИГНАЛИ И ЖАЛБИ ДО СРП , СГП , АП , ВСС , МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ , КОМИСИИ ЗА КОРУПЦИЯ , СДВР, ГДБОП , ДАНС , МРРБ , ДНСК , ДАГ , СТОЛИЧНА ОБЩИНА , РАЙОН " ВИТОША , " МАТЕРИАЛИ ОТ НАКАЗАТЕЛНИ ДЕЛА , ВИДЕОМАТЕРИАЛИ И ДР. " ОТНОСНО НАШИТЕ ТВЪРДЕНИЯ .
С ДОКУМЕНТАЦИЯТА КОЯТО РАЗПОЛАГАМЕ , НЯМАМЕ НИ НАЙ - МАЛКО ПРИТЕСНЕНИЕ ДА СЕ ИЗПРАВИМ ПРЕД МВР , ГДБОП , СЪД , ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР , ГЛАВНИЯТ СЕКРЕТАР НА МВР , И ОЩЕ КЪДЕТО Е НЕОБХОДИМО - ДЪРЖАВАТА ЩЕ ПРЕОБЪРНЕМ - НО НЯМА ДА ОСТАВИМ НЕЩАТА - ВЪПРЕКИ ЗАДЕЙСТВАНИТЕ ВРЪЗКИ И КОНТАКТИ , „ ЗА ДА СЕ ОПРАВЯТ И ДА НИ ПРИТИСНАТ " И ДА БЪДАТ ПОТУЛЕНИ И ПРИКРИТИ ФАКТИТЕ , ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА , ЗЛОУПОТРЕБАТА И ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА , ДОВЕЛИ ДО СЪЗДАВАНЕТО НА СТРАНИЦАТА И НАШИЯ ЕКИП .

Това , че нашето разследване с течение на времето въз основа на фактите и обстоятелствата придобива политически привкус , в който ясно изплуват лица тясно обвързани и под шапката на ПП ГЕРБ , Е ПРОСТО НАШЕ МНЕНИЕ СЛЕД ПРОСЛЕДЯВАНЕ НА ФАКТИТЕ И ОБСТОЯТЕЛСТВАТА , А НЕ Е УМИШЛЕНО ТЪРСЕН РЕЗУЛТАТ ИЛИ ЕФЕКТ . Също така няма никакво значение и не е определящо относно извършените деяния и законовите последствия от това .

НЕ ИСКАМЕ ДА ВЯРВАМЕ И ТЪРПИМ , ЧЕ В ЕДНА ПРАВОВА И ДЕМОКРАТИЧНА ДЪРЖАВА ЧАСТ ОТ ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ - ДО БЕЗКРАЙНОСТ ДА МОЖЕ ДАДЕН ГРАЖДАНИН / НЕЗАВИСИМО ОТ ПОСТА КОЙТО ЗАЕМА , ВЛАСТТА С КОЯТО РАЗПОЛАГА , КОНТАКТИТЕ И ВРЪЗКИТЕ КОИТО ИМА / - ДА БЪДЕ " СВЕЩЕННА КРАВА " ЗА БЪЛГАРСКОТО ПРАВОСЪДИЕ И ЗАКОНИТЕ ЗА НЕГО ДА НЕ ВАЖАТ , НЕЗАВИСИМО ОТ БЕЗУСЛОВНИТЕ ДОКАЗАТЕЛСТВА .

ОТКАЗВАМЕ ДА СЕ ПРИМИРИМ , ЧЕ ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ТУК / Фейсбук страница - Сграда Драгалевци / Е ГЛАС В ПУСТИНЯ , И ОТНОВО ДА СЕ СЛУЧВА " КУЧЕТО СИ ЛАЕ , КЕРВАНА СИ ВЪРВИ " .

http://archive.bnt.bg/bg/news/view/85680/djovani_kesler_ot_bitkata_s_maf...

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.