iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Робертино Стоилов: Сателитна чиния и съчинение разсъждение по картинка на онлайн версията на вестник Струма

Робертино Стоилов: Сателитна чиния и съчинение разсъждение по картинка на онлайн версията на вестник Струма

         В града не е имало никаква паника, всичко е измислица с цел посещаемост на сайта струма.ком, а заперник.ком да не остане по-назад... Аз и моите познати много се забавляваме на глупустите, които пишат в сайтовете с цел посещаемост, предполагам и всички останали читатели... Как може клипа да е гледан от няма и 50 човека и то главно хора от общежитието и в следващия момент в сайтовете да се пише за паника в града ? Преди време спрях да гледам новините заради тяхната политика на предаване на новини, а сега се чудя дали да спра да следя новините и в глупавите сайтове, които публикуват такива глупави описания на заглавия - СЪЧИНЕНИЕ РАЗСЪЖДЕНИЕ ПО КАРТИНКА. В описанието на клипа ми ясно си личи, че е направен с цел забавление и всички от общежитието веднага започнаха да го коментират и да се забавляваме, а редакторите на сайтове като ЗАПЕРНИК.ком и СТРУМА.ком трябва да се ориентират към друга вид рабора, личи си че тази не им се отдава много. Хората да четат какво пишат и да им се смеят. Признавам си, забавни са !!
         На мен много ми хареса един от коментарите: Какво имате да му мислите толкова. Клипа си е забавен, но какво им пречи на struma. com да сложат статията в меню "забавно" и да публикуват там такива неща. Въпроса не е до клипа а в това в кой отдел да се публикуват забани неща и в кой отдел да се публикуват реални новини. Разграничавайте малко нещата. Погледнете от тази гледна точка - влиза човек спокойно да посети сайта и насочено влиза в отдел да разгледа новините и чете фантастика. От ясно по- ясно е че ще се ядоса най малкото, а не да ми говорите за спекулаций. Най вероятно толкоз те се изучили там що е то да си журналиост по статий. Слезте малко на земята и си вършете работата като хората, ако искате да се радвате на посещаемост - БЕЗ ЛОШИ ЧУСТВА!
        Над 8 000 души видяха публикацията в struma.com и много ще се зарадвам ако поне една малка част от хората престанат да посещават сайта, няма смисъл човек да губи времето си в четене на глупусти. Това е линк към клипа ми >> http://www.youtube.com/watch?v=b9yTcj4m4Tc <<, а това е линк към клипа, с който се опитвам да изкажа недоволството ми за изказаните глупусти от онлайн версията на вестника Струма >> http://www.youtube.com/watch?v=HrsaGoNZJMg <<
 
                                        Роби
    

See video
See video

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.