iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Миньор представи състава си и разгроми Септември (Симитли)

Миньор представи състава си и разгроми Септември (Симитли)

Отборът на Миньор представи състава си в топлия августовски следобед през около 700 зрители, сред които и бившият благодетел на отбора Никифор Вангелов.Противник на перничани беше втородивизионния Септември (Симитли), в чийто състав не беше бившият миньорец Костадин Марков, който имаше здравословни проблеми. В редиците на  гостите обаче беше Костадин Кацимерски, също бивш състезател на Миньор и синът на бившия треньор на перничани Юри Васев, Божидар Васев, който е на проби в Септември и се надява да подпише договор с отбора.Перничани след проби на доста състезатели в крайна сметка са се спрели на четирима нови: вратарят Боян Пейков, защитникът Виктор Вайчев, халфът Искрен Писаров и нападателят Кристиян Тафраджийски„Чуковете“  надделяха с 4:0 с три гола на Бибишков и един на Венци Василев, а гостите се отчетоха само с една греда.Домакините стартираха доста устремно и дадоха да се разбере,че те са по-класният отбор и няма да пропуснат възможността да спечелят убедителнапобеда. Още във втората минута Крум Бибишков отправи опасен удар с глава, а в деветата Томислав Павлов центрира от корнер, Венци Василев засече топката с глава, тя срещна десния страничен стълб на вратата, защитавана от Стоян Васев, рикушира в гърба му и след това се спря в мрежата.Гостите реагираха с една хубава атака в 18-та минута, при която Радослав Бачев остана сам срещу Боян Пейков, той стреля,ноПейков изби топката, а  след това неутрализира и добавката на Божидар Васев.В 28-та минута Фарес Брахими изскочи сам зад защитата на „Септември“, стигна до Васев, където започна несериозно да го финтира, нотовя явно ядоса  пристигналият на мястото на събитието  Бибишков и той със силен нисък удар вкара втория гол.
Четири минути по-късно Илиян Илиев се пребори за една топка на аутлинията, подаде я на Бибишков на границата на вратарското поле и голмайсторът направи преднината на домакините класическа.
През второто полувреме двамата треньори наравиха доста смени и темпото на играта спадна. В крайна сметка двата отбора си размениха по една греда. В 70-та минута Томислав Павлов от Миньор разтресе лявата греда на гостите, в последната минута на мача Методи Илиев от Септември разтърси рамката на вратата на резервата на Миньор Светлин Славчев. Хубаво впечатление на публиката направи фактът, че Миньор започна с четирима перничани в титулярния си състав: Венци Василев, Давид Стоянов, Томислав Павлов и Илиян Илиев.
В ответната атака Атанас Николов от гостите се възползва от едно неразчетено излизане на Пейков и мушна топката покрай него, но Борко Стойчев изчисти от голлинията. Три  минути преди края на първото полувреме Крум Бибишков беше съборен в наказателното поле на гостите и съдията Стефан Спасов отсъди дузпа за „Миньор“.  Той  я вкара  и оформи хеттрика си ,правейки резултата 4:0.
 
Състав на „Миньор“ за сезон 2011/2012 година:
Вратари: Боян Пейков, Николай Банков, Светлин СлавчевЗащитници: Сабри Бумелха, Венцислав Василев, Иван Михов, Борислав Стойчев, Давид Стоянов, Виктор Райчев  Халфове: Ивайло Стоянов, Ивайло Цветков, Евертон-Джилио Том, Илиян Илиев, Фарид Бенрамдан, Ванчо Траянов, Томислав Павлов, Искрен Писаров
 
Нападатели: Оласи Салас Окечукво, Венцислав Иванов, Крум Бибишков, Йордан Йорданов, Фарес Брахими, Кристиян Тафраджийски

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.