iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


12 женски тайни – подбрано за мъжете

12 тайни не перничанки

1. Жената може и ще се конфронтира с партньора си, когато почувства, че е напълняла. Но той винаги трябва да отговаря, че и той е напълнял.
2. Жената ще говори винаги срещу собственото си семейство. Но при никакви обстоятелства не може да позволи подобно поведение от негова страна.
3. Жените обичат също така да подчертават своята значимост пред други семейства, и ако той не е съгласен, значи той е сляп и глупав.
4. Ако мъж направи бъркотия и не почисти, той е мързелив. Но когато жена остави бъркотия всичко е наред, защото тя е просто изморена.
5. Ако мъж е нещастен във връзката си, той може да получи развод, но се смята, че той е изоставил жената. Но ако жена поиска развод, тя прави правилното нещо, избавяйки се от една лоша връзка.
6. Мъжете не трябва да крещят на децата, но децата трябва да спрат да дават на мама повод да им крещи.
7. Той винаги трябва да е подготвен да смели и приготви кафе, когато тя пожелае. Но той, като мъж, не трябва да моли за същата услуга. Причината зад този отказ е, че тя не му е робиня.
8. Ако мъжа пази тишина, тя ще му повиши ядосано глас и ще го накара да говори високо. Но, ако той се съгласи, тя отново ще повиши ядосано глас и ще му заповяда да замълчи.
9. Жена се оплаква от партньора си, който не отстъпва по въпрос, който е важен за нея. Но, от друга страна, всеки въпрос и инцидент е важен за жената.
10. Когато партньора купува нещо, той пилее пари. Но, когато жената купува нещо, то е защото тя живее само веднъж.
11. Партньорът не знае как да каже съжалявам. Жената знае, но, то е просто защото тя никога няма причина да го каже.
12. Мъжът трябва да се грижи за връзката. Но, от друга страна, жената е изморена и се нуждае от много сън, за да е красива.
Източник:www.momentofpeace.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.