iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Кльопачка преди тарашене в Богданов дол

Кльопачка преди тарашене в Богданов дол

Крадците в Богданов дол вече имат нов подход при обирите. Наглостта на апашите в село Богданов дол стига дотам, че се разполагат царски в чуждия дом, вадят храна от хладилника и вечерят обилно. Обирджиите били хора-табиетлии и не забравяли и аперитива. Туряли на масата и шише с ракия за сметка на ... [село Богданов дол]
Зачестяват и кражбите по домовете в кв.Калкас, оплака се кметицата Надка Павлова и поиска по-чести обиколки от полицейски автопатрули. Апашите са крайно нагли, твърди тя. След грабежа в цеха за хляб „Церера”, обирджиите са опоскали още три къщи, а преди 3 дни са откраднати едно чудо електроуреди от чужд дом. Наскоро в квартала е задигнат джип.
Шефът на Областната дирекция на МВР комисар Славчо Станиславов, който присъства на регулярната кметска среща, уточни, че кражбата на джипа е сериозно и добре планувана. Апашите са знаели всичко, преди да направят удара си. Собственикът е заможен човек.
Има проблем с автопатрулките, тъй като всеки месец 60 полицаи от Перник вардят на границата, където нещата с бежанците са много сериозни, обясни шефът на полицията на кметовете.
Кметът на Дивотино Румен Сергиев пък благодари за професионализма на полицията, която заловила крадците, разкостили 6 -7 къщи в селото.
Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.