iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Хип-хоп формация DA Clique пуснаха и ново видео

Хип-хоп формация DA Clique пуснаха и ново видео

Само седмица след като учениците им се върнаха от Гърция с 2 втори места на Balkan Dance Festival, младежите от Хип-хоп формация DA Clique пуснаха и ново видео. Става въпрос за кадри, заснети през месец януари, докато и седмината са били заедно в България. Ето какво споделиха те във фейсбук страницата си:

"Този път – видео от залата! И нищо специално. Просто хореография, която направихме докато имахме удоволствието отново да бъдем в пълен състав в България. Събрахме се, всеки от нас направи по 1-2 осмици и снимахме. Но честно казано идеята беше просто да работим отново заедно. И си прекарахме страхотно! Даже имахме балони да отпразнуваме повода :) Още повече – този клип съдържа ексклузивни кадри на нашия страхотен партньор и приятел Боре (Bore Studios)! След толкова много заснети проекти, време беше и неговото лице да се покаже в кадър!

С пускането на това видео официално можем да споделим с вас идването на мнооооого новости през следващите месеци (Кратка подсказка – след 2 седмици пак сме 7… а тогава ще стане истински интересно!). Следете страницата ни, за да разбирате всичко първи!"

See video

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.