iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Безумието на една пернишка районна прокурорка

Безумието на една пернишка районна прокурорка

btvnovinite.bg/hekimian.

Also post on Facebook
Posting as Bistra Sokolova ▾

Comment using...
• Facebook

Bistra Sokolova • ХТМУ
Професионалист е и смелост има,затова го търся и по наглостта на пернишките прокурори!
Имам огромни неприятности с подкупността на пернишките магистрати - съсипаха детето ми заради подкупността на районна прокурорка, провалиха студентството му и е на ръба на психичен срив, защото районен пр.Евтимова е взела подкуп за да оправдае свое протеже от наказателна отговорност.Моля Ви за съдействие, да дам гласност на прокурорският произвол за да спре издевателството върху синът ми,който и няма никакво отношение спрямо материалните интереси на пр. Евтимова от Районна прокуратура-Перник.Искам да застана лице в лице, в дебат, с въпросната прокурорка, за да отговори на моите питания и писмени доказателства за нейната материална заинтересованост,но не и професионализъм, защото когато ме види тя бяга и се крие от мен.Не мога да допусна псевдоподобни "правозащитници" да унищожават децата ни.
д-р инж.БИСТРА СОКОЛОВА,
Нека си помогнем срещу безобразията в "провасъдната "ни система,като не мълчим за безумията на прокурори и магистрати. тел.0896576548
Reply • Like

• Unfollow Post • 5 seconds ago

Posting as Bistra Sokolova ▾

Reply using...
• FacebookBistra Sokolova • ХТМУ
Здравейте, добре че Ви има,кой каквото ще да си говори.Аз също съм гербаджийка, но както повечето от нас, сме доведени до психичен крах от правосъдна, здравна, образователна система.
Пионките, куклите на конци са незаменимите и самонагаждащи се матистрати,прокурори и пр.
Самата аз не издържам да гледам как прокурорка от Районна прокуратура-Перник, пр.Цветелина Евтимова се гаври с мен и съсипа синът ми, заради свое протеже,"кокошкарски бизнесмен", за да го отърве от наказателна отговорност за обсебване на имота ми.
Затова, г-н Хекимян, искам безобразията в Пернишката прокуратура да лъснат със своята сила на подкупност, корупционност и безумие.
Очаквам, да ни призовете на дебат с въпросната прокурорка,на която съм поискала от Инспектората на ВСС и ПП-ЕКСПЕРТИЗА, за да видим как ще обоснове лъжите и неадекватното си действие и поведение по казуса Соколова-прокурорско протеже Христо Десподов.
тел.0896576548
o
o Yahoo
o AOL
o Hotmail

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.