iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Турци взимат алжирец от Миньор

Турци взимат алжирец от Миньор

Миньор Перник е на път да се раздели с левият си бег Сабри Бумела. Алжирецът е же­лан от новака В турския елит Елазигспор, информира dzfoot.com.
 
Както е известно, преди дни пред "Тема Спорт" стар­ши треньорът на жълто-черните Стойчо Стоев заяви, че към водещите играчи на ти­ма има сериозен интерес и че клубът може да се раздели с тях.
 
Бумела има договор с чуко­вете за още 2 години, но офертата е сериозна и пред­вид деликатното финансово състояние на перничани трансферът може да се счи­та за сигурен.
 
В същото време сайтът zapernik.com разкри, че тай­ните пари, с които ще се спонсорира Миньор до нова година, идват от "Благоевг­рад - БТ".
 
Договорката е между кметицата на Перник Росица Янакиева и шефовете на ци­гарената фабрика.
 
Изпълнителният директор на жълто-черните ген. Йордан Димитров не отрече ин­формацията, но отказа да коментира. Той пренасочи въп­роса към Янакиева - както за спомоществователя на клуба, така и за сумата, която ще бъде отпусната - защото всичко минавало през нея.
 
Кметицата на Перник, коятo последните дни е обвине­на в неправомерни харчове­ по земетресението в гра­да от края на май, досега кри­еше в пълна тайна кой стои зад финансирането на клуба, след като досегашният бос Никифор Вангелов напусна Миньор. 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.