iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Юни 2012

Листовки и брошури до всяко домакинство в Перник и региона

Виапост Перник

Door-Drop - Разпространение на рекламни материали (листовки, брошури, флаери)
Силни страни:

Финансовата несигурност пречи на селекцията в Миньор

Финансовата несигурност около Миньор Перник е пречка за селекцията на отбора, призна старши треньорът Стойчо Стоев. 
 

Ген. Йордан Димитров пред Novsport.com: Бибишков остава в Миньор Перник

Изпълнителният директор на Миньор /Перник/ ген.

Ексклузивно: Премиерът Борисов и кметът на Перник спасяват Миньор

Днес в 15:30 часа е станало ясно, че отборът на Миньор ще бъде финансово обезпечен , заяви изпълнителният директор на перничани ген. Йордан Димитров.

Миньор отрече за Перо

Изпълнителният директор на Миньор (Пк) ген. Йордан Димитров и кметицата на Перник Росица Янакиева опровергаха информацията, че местният бизнесмен Първан Първанов ще поеме издръжката на клуба. „Тема Спорт” твърди днес, че близкият до собствениците на ЦСКА Димитър Борисов и Иванов Иванов Първанов е бил помолен именно от клубния началник ген.

Вратар и защитник подсилиха Миньор

Двама нови футболисти се присъединиха към вчерашната тренировка на Миньор (Пк). След като отпаднаха въпросителните около финансирането на пернишкия клуб, в отбора бяха привлечени вратарят Боян Пейков и защитникът Виктор Райчев.

Слагат в ред краткосрочни договори за наем

Перник сградата на община Перник

Общинските съветници гласуваха да се правят търгове за наем на дълъг списък имоти по препоръка на Сметната палата, с което ще бъдат премахнати странности на определените наемни цени. За квадратен метър под „Гъбата” е дадена начална цена 5.50 лв. , а за паркомасто пред Инвестбанк АД на ул. Петко Каравелов” в Централната градска част се искат първоначално 39.60 лв.

Парното скача

Парното в Перник скача с 6 %

Парното в Перник скача с 5,9% от 01 юли. Поскъпването е определено с решение на Държавната комисия за енергийно и водно регулиране. Перник е на трето място по увеличение на цената след Велико Търново – с 6,9% и Русе – с 6,2%. Досега перничани плащаха по 85,52 лв. за МВтч. Новата цена е 90,56 лв. за МВтч. без ДДС.

Кладница отново домакин на Витошки напеви

Витошки напеви в село Кладница

И тази година село Кладница ще бъде домакин на традиционния фестивал Витошки напеви. Това ще бъде петия пореден фестивал с участието на много представители от цялата страна. Събитието ще се проведе на 7-ми Юли на площада на село Кладница. [село Кладница]

Хаос сред счетоводителите! Сайтът на агенция по вписванията не работи!

Перник brra.bg Услугата недостъпна

Днес изтича последният срок за подаване на годишните фирмени отчети, но сайтът на Търговския регистър е блокиран от пет дни и дава съобщения „Услугата недостъпна”. За това ни информираха от водеща пернишка счетоводна къща. Екипът ни провери лично и сигналът се оказа верен. Service Unavailable на бяла страница и никакъв достъп до сайта.

Обраха апартамент в центъра

Полицейска информация от Pernik

През нощта на 28 срещу 29 юни 2012г. е извършена кражба от апартамент, собственост на 60 – годишна перничанка. Неизвестни лица са проникнали в дома, взломявайки входната врата. Предмет на престъпното посегателство са сумите от 3000 лв. и 300 евро, както и златен накит.Образувано е досъдебно производство и работата по случая продължава. 

Изсечените дървета над полицията са за нова сграда на пожарната

Перник пожарна

Преди дни получихме запитване, кой изсича дърветата над полицията? Тези дни този факт съвпадна с обявяването на строежа на нова сграда за пожарната в Перник. Първата копка за изграждането й ще бъде направена на 4 юли, съобщи директорът на полицията комисар Валентин Димитров. Пожарната ще се изгражда на улица „Граово“ точно над сградите на следствието в Перник.

Бойко Борисов спира централата край Рударци след разговор с Влади Димитров

Перник снимка: Бойко Борисов

Бойко Борисов изрично наредил на еко министъра Нона Караджова инвестиционното намерение в терен, определен за жилищно строителство, да не се допуска, поясни Димитров цитиран от Градски вестник. Това е и начинът предявеното намерение за изграждане на ел.

Николай Христозов ще рита топката за майните

Перник снимка: Христозов с фланелката на Миньор

Отборът на Локомотив Пловдив се уреди за мачовете през новия сезон с Николай Христозов, който през последните две години носеше екипа на Миньор Перник. Железният защитник ще играе за отбора на Коко Динев в следващата една година, като днес на обяд официално парафира договора си с Локо. Христозов е играл още за родните Локомотив София, Конелиано, Вихрен Сандански

Ще копаят въглищата в Рудничар с охрана

Перник снимка край на авантата кюмур по 5 лева чувала

Въглищата в Рудничар са обект на постоянни набези от ромите и ще бъдат изкопани. По този начин ще се пресекат кражбите на кюмюр в района и ще се предотвратят евентуални инциденти. Това съобщи директорът на ОД на МВР в Перник комисар Валентин Димитров. Въглищата ще бъдат изкопани от „Мини открит въгледобив“.

Търсим регионален координатор за Област Перник

Фирма занимаваща се с организирането и провеждането на семинари и обучения. Във връзка с разширението на дейността си, се откриват нови работни места на длъжността "Регионален Координатор".
Изисквания:
- КОМУНИКАТИВНОСТ;- КОНТАКТИ С МЕСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ;- ЧИСТА ШОФЬОРСКА КНИЖКА;- ЛИЧЕН АВТОМОБИЛ (ПРЕДИМСТВО);

КОНСУЛТАНТ ПРОДАЖБИ за Перник

INTERNITY Перник

INTERNITY е една от най-големите европейски вериги за мобилни телефони и аксесоари с над 600 магазина в Европа. Във връзка с бързото разрастване на компанията в България и откриването на нови търговски обекти, обявяваме конкурс за позицията:"КОНСУЛТАНТ ПРОДАЖБИ"ИЗИСКВАНИЯ:

Медицински / Търговски представител

Фармалог EOOD

Фармалог е представител за България на швейцарските фармацевтични производители Vifor Pharma и OM Pharma. Търсим да назначим амбициозен и мотивиран представител за работа с лекари.Подходящият кандидат е необходимо да притежава:

FAGI - Перник търси да назначи сервитьор или сервитьорка

Bar&Dinner "FAGI"--Перник търси да назначи сервитьор или сервитьорка
Изисквания:- Опит на подобна позиция е задължителен
За повече информация се обадете на телефона или на място в заведението.

Автомивка в гр.Перник търси да назначи работници

Автомивка в гр.Перник търси да назначи работници на постоянен трудов договор.Изискванията са задължителен опит в областта на автокозметиката и завършено средно образование.Отлични условия на труд и високо трудово възнаграждение.Тел. за контакт: по-долу

Магазин за мъжко облекло търси продавач-консултант

Ако Вие:- умеете да общувате с лекота с клиенти;- сте динамична, организирана и отговорна личност;- имате позитивно отношение и обичате да работите с хора;- имате опит в продажбите - това ще бъде предимство.- имате желание да се развивате в областта на търговията и продажбите;

Ресторант "Казабланка" търси да назначи готвач

Ресторант Казабланка

Ако Вие притежавате: • Подходящо образование(курс, специализация) • Интереси и знания в областта на готварството;• Желание за професионална реализация в областта на кулинарията;• Умения за обработка на хранителни продукти и приготвяне на ястия;

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.