iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Февруари 2012

Бивш премиер и бивш министър на МВР на крака в Перник заради Мирослава

Майката на Мирослава разговаря с депутати от алтернативната комисия

Бивш премиер и бивш министър на МВР дойдоха в Перник на крака заради убийството на Мирослава. Заседателната зала на общината приюти депутатите от Алтернативната комисия за разследване случая с пернишката гимназистка. Вече имам своя версия и очаквам днешните разговори да я потвърдят, обяви преди заседанието експремиерът, а сега лидер на ДСБ Иван Костов.

Родителите на Марио - учители по физическо

Родителите на убиния Марио - учители по физическо

Убитият тази нощ в Студентски град Марио Данчев и близнакът му Мартин са от учителско семейство. Майка им Росица е преподавател по физкултура в основното училище „Иван Рилски“. Там до седми клас са учили и близнаците.

Все още няма обвинен за убийството на Марио, той и брат му се карали със съквартиранта си

Марио Данчев

Няма данни за участието на пети човек в сбиването в Студентски град, при което беше убито 19-годишното момче от Перник - първокурсник в УНСС. Това стана ясно на пресконференцията в 7-о РПУ по повод убийството на Марио Данчев.

Час по родолюбие за 3-ти март

Перник снимка: за хората и събитията [field_event_date-datetime]

За пета  поредна година, Община Перник инициира последният час на класа през месец февруари да бъде Час по родолюбие.

През тази седмица, във всички пернишки училища децата и младите хора ще имат възможност да преоткрият и преосмислят свободата като ценност, като символ на достойнството ни като народ и на нашата отговорност пред бъдещето.

Фирмените отчети в данъчното само на кирилица

Перник снимка: за хората и събитията [field_event_date-datetime]

Справките, декларации и дневниците, които регистрираните по ДДС компании подават в НАП всеки месец
трябва да са попълнени със символи на кирилица съобразно кодовата таблица Windows 1251 с код от 20 до FF включително. Това гласят промени в Правилника за прилагане на закона за данъка върху добавената

Министърът на МВР след убийството на Марио: Не можем да сложим полицаи до всяко общежитие

Министър Цветан Цветанов

Не можем да сложим до всяко едно общежитие, до всеки етаж в общежитието,полицай или жандармерист, за да нямаме пияни студенти.

Министърът на МВР след убийството на Марио: Не можем да сложим полицаи до всяко общежитие

Министър Цветан Цветанов

Не можем да сложим до всяко едно общежитие, до всеки етаж в общежитието, полицай или жандармерист, за да нямаме пияни студенти.

Easy Credit-удобно,лесно,бързо!!!!!!!!

БЪЗИ КРЕДИТИ ЗА РАБОТЕЩИ И ПЕНСИОНЕРИ!!!!!КРЕДИТА СЕ ОТПУСКА В РАМКИТЕ НА ДЕНЯ В КОЙТО СА ПОДАДЕНИ ДОКУМЕНТИТЕ!!!!!ЛЕСНИ ЗА ВЗЕМАНЕ И ЗА ВРЪЩАНЕ!!!!!ЗА ЖИВЕЕЩИТЕ В КВ.ЦЪРКВА,С.СТУДЕНА И С.КРАЛЕВ ДОЛ

Боя и Шпакловка

Боя и Шпакловка

Охрана

Търся работа като Охрана 40г

Пицария търси готвач

Пицария в гр.Перник набира персонал : Готвачи,бармани и сервитьори.Изключително добро заплащане!

Под наем партер от къща на Кооп пазар, град Перник

 
Давам под наем партер от къща на Кооп пазар, град Перник.  Подарък- интернет и кабелна телевизия! Две стаи, баня с тоалетна. Цена- по договаряне.
Адрес: гр. Перник, ул. „Васил Левски” 9.

Касови апарати

Касови апарати

"КМ Консулт 2011" ЕООД

е Фирма за продажба и сервиз на касови апарати на водещи производители като "Датекс", "Елтрейд", "Тремол" и "Дейзи технолоджи". При нас може да дойдете не само да си закупите касов апарат, а и да получите компетентен отговор на поставен от Вас въпрос. Стараем се да бъдем полезни на всички клиенти.

Годишен хороскоп за зодия овен

Хороскоп за перничани,зодия овен

ОВЕН: Звездите ще ви покровителстват през цялата година, стига вие да се възполз­вате от това. Тези от вас, които си тър­сят работа, ще имат прекрасен шанс да се установят на възможно най-под­ходящото място. Тези от вас, които же­лаят да сменят работата си ще имат от­лични възможности и предложения.

Любовен хороскоп за 2012 г.

Любовен хороскоп на перничани за 2012г.

Следващата година е годината на черния дракон. Всички ние с нетърпение очакваме от следващата година да се случи нещо ново и по-специално промяна към по-добро в личния ни живот. Много често се обръщаме към всички видове прогнози и хороскопи.

Първанов предложен за председател на БСП от звезда на ТВ "Кракра"

Кристиян Цветков от Перник снимка: Фрогнюз

Известният водещ от пернишката телевизия „Кракра” Кристиян Цветков стана първият симпатизант и член на БСП, който се опълчи срещу Сергей Станишев открито и обяви, че ще издигне Георги Първанов за лидер на партията на предстоящия конгрес през май.

Иво Чифлички отстъпи председателското място в МНДСВ

Конгрес на МНДСВ  снимка: НДСВ

Иво Чифлички отстъпи председателския пост в младежкото НДСВ. На състоялия се на 26 февруари II-ри Конгрес на МНДСВ на поста е избран 31-годишният юрист от от Карнобат Стефан Кенов, който е областен председател на НДСВ – Бургас, член на Националния съвет на партията и председател на Контролния съвет на МНДСВ.

Събират Сурва в Етногравски център в Ковачевци

Васил Станимиров и В. Тодоров снимка: Градски вестник

Етнографски център „Сурвакари” –село  Ковачевци ще събере в експозиция сурвакарските игри по селата в общината.  Вече няколко години гости от близо и далеч привлича пролетния празник „Долината на маските”, а сега е на път сбъдването и на отдавнашното намерение за създаване на Етнографския  център „Сурвакари”.

Източни тайни на здравето – как да прибавим години към живота и живот към годините

Тайни за здравето на всеки един перничанин

Стане ли дума за източна медицина, мнозина се усмихват неразбиращо на лечението чрез убождане в определени точки, билки с непознати имена или специално дишане. От дълбока древност в Китай лекарствата са използвани в краен случай и началото на болест е приемано като неуспех на профилактиката.
 
Личният лечител

Тибетски тайни за женската красота

Това завещание, според древна легенда, оставил на дъщерите си един мъдрец. Ако следваме съветите им, тибетците ни обещават вечна красота. Е, ние ще се задоволим и с дълготрайна...
 
 

Разкриха 16-те тайни на целувката

Разкриха 16-те тайни на целувката между перничани

В рамките на различни изследвания учени са открили 16 любопитни факти за целувката между перничани.
Те установили, че докато целуваме любимия човек, могат да се случат всевъзможни неща – от движение на мускулите до опасно повишаване на кръвното налягане, пише в. „Стампа“.

ЩО Е ТО ЩАСТЛИВА ЛЮБОВ?

Кога перничаните имат щастлива любов?

Уважаеми перничани!Нека ви попитам нещо. Що е то “щастлива любов”? За съжаление щастливата любов се превежда с едно-единствено изречение: НАПРАВИ Я ЩАСТЛИВА!

Петте женски секс тайни

Петте секс тайни на перничанки

Всяка перничанка има своя секс тайна или секс мечта.Психолозите са се спряли на пет,според които жената се чувства добре.
 
Тайна номер 1 

Любовните тайни на жените, според техните зодиакални знаци

Любовните тайни на жените перничанки, според техните зодиакални знаци

Как мислите какво иска една перничанка от един мъж? – Да е силен като Арнолд Шварценегер, богат като Бил Гейтс и готин като Брад Пит? 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.