iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


За мишките и хората в Перник - билетите свършват

Драматичен театър "Боян Дановски" Перник

Въпреки огромния интерес, все още има билети за премиерата на спектакъла „За мишките и хората” по Стайнбек под режисурата на Асен Блатечки в Перник, успокоиха от театъра вчере. не се знае обаче дали ще бъде така днес. 

Премиерното представление ще бъде на 16 март от 19 часа в салона на ОДК в Перник.

В спектакъла участват известните актьори от „Стъклен дом” Асен Блатечки и Калин Врачански, популярният като Тиган Звездев от „Пълна лудница” Алексей Кожухаров. С тях си партнира и  Силвия Петкова, която е най-новото попълнение в Пернишкия театър. Очарователната млада актриса се дипломира в НАТФИЗ през 2010 г.  с наградата "Най-най-най" за випуска, която се дава на любимците сред завършващите студенти. Първата й мащабна кино-изява е в ролята на Хани във филма "Лов на дребни хищници". 

Историята „За мишките и хората“, описана от Стайнбек през 1937 година, е невероятно затрогваща заради сложните отношения на двамата пътуващи селскостопански работници  Джордж Милтън и Лени Смол. Те пътуват от ферма на ферма в търсене на временна работа и мечтаят един ден да си имат собсвена ферма…

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.