iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Младежи от АБВ поздравиха възрастните хора от Земен на откриването на пенсионерския клуб

Младежи от АБВ поздравиха възрастните хора  от Земен на откриването на пенсионерския клуб 04_1429506908

Младежи от ПП АБВ бяха на тържественото откриване на пенсионерския клуб в град Земен. Новата придобивката за възрастните хора е чакана близо 8 години. Това е първият местен клуб, където мъжете и жените от третата възраст ще имат възможност да се събират по различни поводи.

Председателят на АБВ младежи Перник Георги Георгиев поздрави възрастните хора и им пожела преди всичко много, много здраве. “Откриването на този клуб е един хубав повод и от тук нататък нека да има повече подобни инициативи. Вие сте хората, които съхранявате българската традиция и която ще предадете на нас младите. Пожелавам ви да се радвате дълги години на задружен и осмислен пенсионерски живот в клуба”, сподели младото момче Георги и подари на новодомците сервиз, който да го използват по-хубави поводи.

В клуба членуват над 100 души, а техен председател е Лилия Савова, която благодари на членовете и гостите на тържеството. Събитието бе уважено от много приятели и представители на различни институции. Те бяха поздравени с невероятни песни в изпълнение на творческия състав “Земенски полъх” при народно читалище “Светлина” в град Земен.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.