iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Българска бира вместо силикон

Бира вместо силикон за голям бюст

Български пивовари неочаквано и за самите себе си изобретиха бира, която увеличава дамската гръд без да се стига до пластични операции, пише actualno.com, цитирайки АиФ-Самара.

В състава на новата напитка влизат специални стимулатори, които провокират нарастване на млечните жлези.

Първоначално бирата трябвало да бъде произвеждана специално за кърмещи жени. Употребата й била напълно безвредна за бебетата. След изобретяването й обаче и последвалите тестове се оказало, че участващите в изследванията дами установили неочакван резултат - гърдите им станали по-големи. За радост на изследователите нито една потърпевша не е подала жалба.

Бирата не съдържа никакви синтетични вещества. Ефектът на увеличаване на гърдите се постига благодарение на ферменти на пшеницата и маята. На вкус напитката не се отличава от стандартната бира. Засега обаче тя може да бъде купена само в България.

Според изданието пивото е получило толкова голяма популярност, че купувачи от целия Европейски съюз са се устремили към България, за да си купят възможно най-много от него. Част от тях вече са нахлули и са се сдобили с бирата, която увеличава бюста.

Нямаме идея за какво говорят руснаците, но явно изобретяването на подобна напитка е много вълнуваща за тях, уточняват от actualno.com. 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.