iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


В борбата има слава, но няма пари - интервю с Армен Назарян

В борбата има слава, но няма пари - интервю с Армен Назарян

Армен, каза,че са ти много интервютата напоследък, ами така е, като печелите медали, много интервюта ще даваш.

- Прав си. Разбира се,че момчетата заслужават, защото спечелиха медали, бориха се за имидж и за слава, като няма пари....Искам да се развиват младите в борбата, но нещо няма зали

Как така няма пари. Няма ли да получат премии медалистите.

Аз се надявам да реагират нормално в спортното министерство и момчетата да вземат пари. Освен това ние трябва да продължим с работата за световното първенство, пък и сега с полагат основите на новия олимпийски цикъл.Имаме планове, които да изпълняваме, а не да мислим за финансирането. Момчетата искат средства, които са заслужили.

Те безспорно са ги заслужили. Но аз си мисля,че след като Гриша Ганчев де оттегли от финансирането на борбата, при вас нещата се усложниха.

Аз си мисля,че не само Гриша Ганчев трябва да финансира борбата. Тук трябва да се намесят общини, бизнесмени и т.н. Да се финансират и младите борци. Аз не вярвам,че Гриша Ганчев няма да помага, защото носи борбата в душата си

В твойта родна Армения в момента как стоят нещата с финансирането?

Там има олигарси, които обичат спорта и дават всичко от себе си. В момента финансирането е много добре, спортистите получават пари, коли,името и т.н.

Иво ти беше спаринг-партньор доста време. Аз го познавам от десетина години, той лоша дума за теб не е казал, пък ти му затваряше мястото в националния отбор точно в неговата категория, сега беше много радостен като разбра,че ти ще му станеш треньор.

Значи аз ако не бях,Иво нямаше да е толкова голям борец. Радвам се,че обаче и той ми помогна. Сега аз ще помагам и той ще стане много голям борец. Той има хъс да стане световен и европейски шампион,европейски вече стане.

Пропускаш олимпийски шампион.

Източник: pernikmedia.net

Не пропускам, карам ги едно след друго. До Олимпиадата има три години. Има много медали да взима.

Ти спря ли с гладната стачка.

Спрях вече

Имаше ли резултат?

Имаше, аз съм сигурен,че борбата ще остане в олимпийската програма. Спортът на света е започнал с борбата. На първата олимпиада пак е имало борба. Тя е тежък спорт, в който има много труд,слава и имидж, но няма пари.

Е,не е най-добро за финал, но ви желая късмет. 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.