iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Мис Тийн Перник 2010 стана 18 годишната Корнелия Инкьова

При голям интерес протече церемонията по награждаването на победителките в конкурса Мис Тийн Перник 2010г.
 
Голямата награда на журито, както и на публиката грабна 18 годишната Корнелия Инкьова. Тя впечатли присъстващите не само с визия, но и с атрактивно изпълнение на народен танц. Друга от десетте достигнали до финала участнички пък представи авторски фотографии пред журито.
 
За първа подгласничка на победителката бе избрана Лия Цветкова на 15г., а трета в надпреварата остана 18 годишната Станислава Стойкова. Останалите в челната осмица са: Симона Йорданова, Мария Стоянова, Никол Иванова, Йоанна Стоичкова и Станислава Симеонова.
 
В конкурса, който възстанови прекъснатата традиция да се избират най-чаровните млади перничанки, участваха момичета на възраст от 14 до 19 години. Идеята е на сдружения „Младеж" и Общински младежки съвет и се реализира с подкрепата на Община Перник и Общински младежки дом.
 
Съорганизатор на инициативата бе и информационна агенция iPernik.com, която продължава традицията да организира атрактивни за обществения живот в града ни събития като  "Личност и събитие на годината". Патрон на "Мис Тийн Перник" стана Кметът на Перник - Росица Янакиева, която не успя да присъства на церемонията поради неотложни ангажименти.
 
В програмата участваха още: пернишката поп-група „Едит", клуб по спортни танци „Надежда", модерен балет „Авангард", модерен балет „Диденс" и Маг Жиров и неговата очарователна асистентка Елица Бонева.
 
Председател на журито, което оцени красавиците бе зам.-кметът арх Михаил Михайлов. Компания в журито му правиха Надежда Лозанова - директор на ОбМД, Явор Давидков - председател на Общински младежки съвет и Христиан Даскалов - главен редактор на агенция iPernik.com.
 
Критериите за избор бяха чар, поведение и естествено излъчване.
 
Победителките получиха награди от спонсорите на конкурса - пицария "Сан Марко", фризьорски салон "Angles'' и фризьорски салон "ИВИ".
 
Следващата година събитието се очаква да бъде още по-мащабно  и да прерасне в "Мис и Мистър", заканват се организаторите.
 
Очаквайте интервюта и повече подробности за всяка една от финалистките и победителката в близките дни.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.