iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


И ДПС Перник се стяга за местните избори

И ДПС Перник се стяга за местните избори

Ръководството на ДПС и депутатите на партията на Ахмед Доган пореден ден обсъждат в Боровец актуални политически въпроси.
 
Заседанието е закрито и журналисти нямат достъп до елита на ДПС. Скрити от медиите, в хотел високо в планината, хората на Доган за първи път се събират в широк състав след излизането на версията, че самоубилият се началник на кабинета на лидера на ДПС Ахмед Емин, е имал за задача да убие партийния лидер.
 
Според информация на вестник Стандарт Сокола стяга редиците на ДПС за изборите догодина. Доган искал хората му да се стегнат и да започнат да работят за местните избори. Догодина освен нови кметове и общински съветници ще избираме и президент.
 
Сбирката на елита на ДПС е в петзвездния хотел "Боровец Хилс". Луксозната обител се намира на три километра извън зимния курорт и е закътана в боровата гора край пистата "Ястребец 3". Комплексът е затворен и в него имат право да влизат само хора, които са си платили спането. Екип на "Стандарт" обаче успял да премине през КПП на входа и да стигне до "Боровец Хилс". Двама охранители, облечени в черно и с надписи СОТ на гърба, пазели навън рахата на ДПС депутатите на входа на петзвездния хотел. "Тук нищо не функционира, забранено е влизането", веднага побързали да отпратят те екипа. И повикали полицейска джипка, която ескортирала екипа до КПП.
 
Очаквайте в началото на следващата седмица ексклузивно интервю с лидерката на ДПС в област Перник - Боряна Методиева, специално за iPernik.com.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.