iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Прокурор оглави съда в Трън

Прокурор оглави съда в Трън

Михаил Алексов бе избран за поста от Висшия съдебен съвет
 
Досегашният говорител на пернишката Окръжна прокуратура и прокурор в районната прокуратура Михаил Алексов от вчера оглави Районният съд в Трън, информира "Съперник". Роденият през 1981 година юрист е избран за поста от Висшия съдебен съвет.
 
Мандатът на предшественичката на Алексов на поста Бисерка Милушева е изтекъл, но тя остава съдия в граничната институция. Председателят на пернишкия Окръжен съд Елена Николова вчера е представила Михаил Алексов на състава на Трънския районен съд.Михаил Алексов е завършил ЮЗУ с отличие, тази година той е завършил магистърската програма по Право на ЕС на юридическия факултет на СУ „Св. Климент Охридски", а в момента му предстои и дипломиране по специалността „Финансова, счетоводна и правна дейност на фирмата" в Института за следдипломна квалификация на УНСС. Амбициозният юрист смята, че придобитите знания и умения могат да бъдат използвани ефективно в работата и да допринесат за повишаване на професионализма на всеки един.
 
"Аз искрено вярвам, че човек докато е жив, трябва да се усъвършенства и обучава. Именно по тази причина възнамерявам да насърчавам колегите магистрати и служители да се включват в организираните обучения от НИП, както и да инициирам регионални срещи на магистратите от региона на Окръжен съд Перник, по актуални въпроси от практиката. ", заяви Алексов.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.