iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


С трънски и шопски и лафчета група от Перник обикаля Европа

С трънски и шопски и лафчета група от Перник обикаля Европа

Внушителна група от 35-има перничани, благоевградчани и столичани преживяха незабравими мигове по пътищата на Европа. Екскурзията започна с нощно пътуване, а дестинацията бе през Сърбия, Хърватия и Словения до крайните точки - Италия и Франция.
Първият град до словенската граница e Триест - перлата на Адриатика. Кратка и ободряваща утринна разходка след дългото пътуване. Приготвяме фотоапаратите и камерите. Следват Венеция, Верона, отдих на Италианската ривиера- курорта Лидо ди Езоло и разходки по Френската Ривиера - Ница, Монако, Монте Карло, Кан, Сан Ремо, Сен Пол дьо Ванс. Връщането е през Милано.
Повечето от нас не подозираме, че ни очакват около 4500 км.Доверихме се на Иван и Тошко от Дупница, които имат зад гърба си многогодишен стаж. Автобусът е комфортен, спретнат и приветлив като самите водачи. Очарователната Диди от София, нейните колежки и нашата Румяна от „Бисери турс\" ни помолиха вежливо за една безплатна, но много ценна услуга - да изхвърлим кой където намери по пътя лошото настроение и грижите си. Всички единодушно се съгласихме и това беше нашата първа гаранция, че ще бъдем най-страхотната група за този сезон. Затова и получихме нашите бонуси от туроператорите.В групата са директорката на \"Социално подпомагане\" в Перник Илиана Кованджийска и нейните колежки Анита Сарафска и Красимира, Анета Благоева от РС. На път са и бивши и настоящи служители от „Стомана\" и „Бесттехника - ТМ\" - Радомир. Преподавателят по физкултура и спорт в гимназията с преподаване на чужди езици „Симеон Радев\" - Слави Малинов със съпругата си Слава.......... / Вяра
 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.