iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Перничанка със безплатни правни консултации он-лайн

Перничанка със безплатни правни консултации он-лайн

Безплатни правни консултации предоставя зам. областната управителка Боряна Методиева, която е юрист по образование, научи екипът на iPernik.
"Нещото, което ме тревожи силно в нашето съвремие е комерсиализацията му във всички негови сфери. Да - трябва да се печелят пари, да - трябва да се мисли за днешния и утрешен ден, да - трябва да се гради кариера и т.н., но това, което е най-важно, нещото, което поставям на първо място е човечността у хората. Защото преди всичко сме хора и след това политици, бизнесмени, юристи....", казва Методиева във собствения си блог на адрес boryana.eu.
На интернет страницата, чрез форма за обратна връзка, всеки може да зададе питането си по конкретен правен казус, от който се интересува и да очаква компетентен отговор от експертен екип.
Всъщност, инициативата не е "от вчера", а според написаното на страницата на лидерката на ДПС в Перник: "Преди няколко години, още при създаването на Младежкото Движение за права и свободи в Перник, съвместно с моите колеги юристи подехме подобна инициатива, която днес надграждаме и във вируалното пространство. Това, с което се ангажирам, аз и моят екип от колеги, е да отделим внимание на всеки един ваш правен въпрос, да ви дадем конкртни насоки и информация, които да бъдат полезни при решаването му."
 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.