iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Писмо от общинския съветник от ГЕРБ Сашо Диманов

Писмо от общинския съветник от ГЕРБ Сашо Диманов 07_1437650510

Публикуваха писмо от общинския съветник от ГЕРБ Сашо Диманов, без каквато и да е редакторска намеса:

Във връзка с публикации по мой адрес в един пернишки сайт с жълт уклон искам чрез нормалните медии в качеството си на все още общински съветник от ПП „ГЕРБ” да заявя следното. Публикациите на писма и сигнали в този сайт с жълт уклон срещу мен са в резултат на мои сигнали до РИО –Перник за драстични нарушения на сегашния директор на ПТГ „Ю. Гагарин” – Перник. В резултат на моите сигнали РИО – Перник направи необходимите проверки, констатира огромно количество нарушения, вкл. и източване на държавни средства с „кухи” паралелки. Моите твърдения са проверими в ревизионните актове и протоколи на РИО – Перник за периода март – юни 2015 г. Информиран съм, че тези документи са изпратени и в МОН.

Изразявам РАЗОЧАРОВАНИЕТО СИ от ръководството на групата общински съветници на ПП „ГЕРБ” – Перник заради факта, че няколко пъти ги информирах за тази ситуация, че има опасност заради „любовта необяснима” към моя милост от страна на собствениците на сайта с жълтия уклон да се случат събития, които в никакъв случай не са добри за ПП „ГЕРБ” – Перник и които най-малкото ще стимулират политическите ни опоненти, но уви….!

Оставям без коментар факта, че сайтът с жълт уклон има договор с Община – Перник да отразява събития. Оставям също без коментар факта, че този сайт вече служи като полигон за отстрел на личности, които „мислят неправилно”. Най-накрая също оставям без коментар качеството, стила на поднасяне на новините, правописа, пунктуацията и всичко останало, което ката ден се бълва от сайта и което някои наши съграждани приемат за съжаление като ЖУРНАЛИСТИКА.

Очаквах, че след като има доказани от експерти на РИО драстични нарушения и ощетяване на държавата, след тези мои сигнали, най-малкото РЪКОВОДСТВОТО на групата съветници ще излезе с някаква позиция, независимо каква, защото моя милост е все още един от 15-те съветници. Тук в никакъв случай не става въпрос за защита на моята личност, а за принципна позиция по обществено и държавно значим проблем на ръководни представители от най-многобройната група съветници в Общински съвет – Перник!

В знак на несъгласие с действията на една малка част от моите съпартийци на ръководни позиции, на днешната сесия моето място няма да бъде в групата на „ГЕРБ”, а на задните редици.

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.