iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


От началото на годината има 71 нови социалисти от БСП в пернишко

От началото на годината има 71 нови социалисти от БСП в пернишко

71 нови социалисти са се влели в редиците на БСП в Пернишко от началото на 2015 г. Това съобщиха от местната централа на столетницата. Данните са за шестте общини в областта.

Над 70% от новоприетите са на възраст до 35 години, а повече от половината от тях са с висше образование. Информацията е във връзка със случващото се в соцорганизацията в столичния район Витоша, където бившият депутат от 42-ото Народно събрание Страхил Ангелов и още двама негови съпартийци официално са подали заявления за напускане на партията. Мотивът на Ангелов е голямо разочарование, натрупано през годините.

По този повод пернишките социалисти обявиха, че считат случващото се в един район на столицата за изолирано явление на група от няколко души, които са решили да прекратят членството си в левицата. Те твърдят, че бройката от 30-40 социалисти, които искат да напуснат структурата на БСП в столичния район Витоша е силно завишена, тъй като до момента заявления за прекратяване на членство са подали само трима души. Никой няма право да си позволява да руши имиджа на БСП, заради личните амбиции, категорични са от БСП-Перник.

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.