iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Направиха структура на АБВ в Ковачевци

Направиха структура на АБВ в Ковачевци 04_1429514537

В община Ковачевци, област Перник над 30 членове и симпатизанти учредиха структура на ПП АБВ, като това стана на специална конференция в родното село на лидера на партията Георги Първанов – Косача.

Гости на събитието бяха народният представител Лъчезар Никифоров, областният координатор Цвета Младенова, заместник –председателят на националната младежка структура Явор Давидков и членове на АБВ от Перник. В залата присъства и най-малкият симпатизант на партията - тригодишният Георги Първанов, който успя с широка усмивка да зарадва всички участници.

По време на учредителната конференция единодушно, с явно гласуване, за председател на местната структура бе избрана Лозинка Томова. В общинския съвет влизат още Славка Велинова, Йорданка Младенова, Димчо Първанов и Йорданка Богданова. Контролният съвет пък бе оглавен от Росица Първанова, а членове станаха Мария Петрова и Станка Попова.

„Ще се опитам по всякакъв начин да защитавам интересите на област Перник и в частност на община Ковачевци”, заяви Лъчезар Никифоров пред учредителите.

Той ги запозна с внесените законопроектите от парламентарната група на АБВ. Никифоров припомни, че месец април е посветен на общественото обсъждане на пенсионната реформа и всеки, който има питане може да го отправи към социалното министерство.

„За нас е много важна връзката с хората на място и обсъждането на техните проблеми, защото всеки регион си има своите специфики”, сподели още народният представител.

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.