iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


ГЕРБ откри два нови клуба в Перник

ГЕРБ откри два нови клуба в Перник 04_1460641994

Два нови партийни клубана ПП ГЕРБ-Перник бяха учредени в квартал „Тева“, в присъствието на областния координатор на ПП ГЕРБ-Перник и кмет на Общината д-р Вяра Церовска и общинския ръководител на структурата в Перник и народен представител Ирена Соколова.

Новооткритите клубове носят имената „Стара Тева 1“ и „Нова Тева 2“. За клубни ръководители бяха избрани общинските съветници Румен Станишев и Андрей Павлов. Общинските съветници дадоха обещание да бъдат гласа на „Тева“ в Общински съвет-Перник.

„Чрез партийните клубове, ние като ръководители, получаваме информация за това каквиса очакванията към нас и с какво можем да бъдем от полза на обществото“, заяви д-р Церовска. Тя беше категорична, че ролята партийните клубове е от изключително значение за развитието на ПП ГЕРБ.

„Това, което прави политическа партия ГЕРБ не е просто извършване на партийна дейност. Политиката, която водим, както на местно, така и на национално равнище, е насочена към реалните потребности на хората. Политическа партия ГЕРБ е проводник на тази промяна, от която всички ние имаме нужда“, подчерта народният представител Ирена Соколова.

На събранието бяха изложени целите и задачите пред структурата в кв. „Тева“. Набелязани бяха предстоящите прояви и инициативи.

Жителите на „Тева“ изразиха благодарността си към Община Перник за преодоляването на проблемите със сметоизвозването в квартала. Те разказаха и за проблемите, с които се сблъскват в ежедневието си, но бяха категорични, че има видими резултати.

Зам.-кметът на Община Перник и областен координатор на МГЕРБ Денислав Захариев заяви, че инвестиционната програма на Община Перник предвижда до края на 2018 г. в квартала да бъдат изградени нови детски площадки.

На събитието присъстваха още организационният секретар на ПП ГЕРБ-Перник Владислав Караилиев, кметът на кметство „Изток“ Емил Костадинов, областният управител на Перник д-р Александър Александров, областният координатор на СГЕРБ-Перник Искра Златанова, областният координатор на дамската структура на партията в областта Елза Драгомирова, представителите на ПП ГЕРБ в Общински съвет-Перник Андрей Павлов, Румен Станишев и Бойка Иванова.

Източник: perniknews.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.