iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Пак избраха Йордан Дичев за шеф на пенсионерите в Перник

Пак избраха Йордан Дичев за шеф на пенсионерите в Перник 05_1464409949

Йордан Дичев бе преизбран за председател на отчетно-изборната конференция на общинската структура на пенсионерите в Перник, като организацията на възрастните има близо 1 000 редови членове и разполага с 18 пенсионерски клуба.

Гост на събранието бе кметът на община Перник д-р Вяра Церовска, която увери пенсионерите, че заедно с екипа си ще работи така, че хората във всички възрасти да се чувстват добре. Тя подчерта, че общината поддържа добри взаимоотношения с пенсионерите, които се крепят не само на приятелство, но и на дела.

„Мисля, че заедно може да направим много, така че капацитетът, който има във вашата организация може да бъде от полза за развитието на Перник, защото, вие познавате историята на града и знаете всеки негов проблем, натрупан с годините. Нашето желание е да се подкрепяме взаимно и всички да работим така,че да е по-чисто,по-красиво и да произнасяме името на нашия град с гордост”, каза Церовска.

От името на организацията председателят Йордан Дичев благодари на д-р Церовска за отношението,което е изразявала към пенсионерите не само като кмет.

Конференцията уважиха още председателят на общинския съвет Иво Савов и заместник-кметовете Владислав Караилиев и Денислав Захариев. Сред присъстващите бяха и кметовете на Кладница, Църква, Зидарци и кв. Изток. По време на конференцията стана ясно, че хората в малките населени места могат да разчитат на местните управници, които ще съдействат за всеки техен проблем или мероприятие.

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.