iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Намериха изчезнало петгодишно момченце край Земен

Намериха изчезнало петгодишно момченце край Земен 05_1432790769

5-годишно момченце се изгуби в гориста местност край Земен. Това накара родителите му да не знаят на кой свят са, като детето е изчезнало на 6 май през деня, когато си играело в двора на къщата им в землището на с. Смиров дол.

Ужасени, майката и бащата започват да го издирват, но резултат няма. Три часа по-късно – към 17.00, те търсят помощ на спешния тел. 112.

Реакцията е мигновена. На крак са вдигнати екипи от пожарникари и спасители, заедно с полицейски служители, които пристигат на място и водят със себе си и обучено за издирване куче. Започва щателно претърсване на района и пет часа по-късно малкият е открит жив и невредим. Петгодишното момченце е намерено в гората, на 3 км от дома му.

Щастливите родители на малкия юнак изказват искрената си благодарност и признателност към спасителните екипи на Пожарната в Перник, полицаите на ПУ – Земен и РУ – Радомир. В знак на признателност те са написали специално писмо до министъра на вътрешните работи, в което описват случя, завършил с хепи енд.

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.