iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Набират лични асистенти в общината

Набират лични асистенти в общината 04_1461246571

Набират персонал в Община Перник, по проект „Създаване на нов Център за почасово предоставяне на услуги за социално включване в общността или домашна среда”. На работа ще бъдат наети 30 души – 8 социални асистенти, 10 лични асистенти и 10 домашни помощници, както и 2-ма здравни асистенти.

Новият център ще предоставя почасови услуги за хора в неравностойно положение – поддържане на личната хигиена, приготвяне на храна, закупуване на хранителни продукти, лекарства и вещи от първа необходимост, помощ при заплащане на комунално битови разходи, придружаване извън дома или при посещение при лекар.Здравните асистенти ще бъдат връзката с личния лекар и с медицинските институции.

Кандидатите трябва да имат минимум средно образование, опит в работата с възрастни и хора в неравностойно положение и да бъдат в трудоспособна възраст. За нито една позиция няма да се изисква трудов стаж.

Срокът за подаване на документи е от 20-ти април до 5-ти май в отдел „Информационно и административно обслужване” в общината от 9 до 16 часа. Документите, които се изискват са заявление по образец, СV /автобиография/ по европейски формат, диплома за завършено образование, документи, удостоверяващи продължителността на трудовия опит, декларация от кандидата, че не е под запрещение и не е осъждан.

Подборът ще става на два етапа – по документи и интервю. Списък на кандидатите, допуснати до събеседване ще бъде изнесен на информационното табло и интернет страницата на Община Перник /pernik.bg/ до 17:00 часа на 27.05.2016 г. Събеседването ще се проведе на 30.05.2016г. от 10:00 часа в заседателната зала на Общината.

Протоколът с класирането на кандидатите ще бъде изнесен до 17:00 часа на
08.06.2016 г.

Кметът ще сключи договори с одобрените кандидати за срок до 18.12.2017г., а възнагражденията се осигуряват по проекта, който е съфинансиран от Европейския социален фонд на ЕС.

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.