iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Днес започва затопляне

Днес започва затопляне 05_1432885986

Днес облачността ще е по-често значителна, като обаче от запад ще се разкъсва и намалява до слънчево. На отделни места днес са възможни слаби превалявания от дъжд, като ще духа слаб северозападен, в Източна България - до умерен вятър от север-северозапад. Максималните температури ще са между 20° и 25°, съобщава НИМХ.

Над планините ще има значителна облачност и на отделни места в Рило-Родопската област слабо ще превали. Ще духа до умерен вятър от север-северозапад. Максималната температура на 1200 метра ще е около 13°, на 2000 метра – около 5°.

Над Черноморието облачността ще е променлива. Ще духа умерен вятър от север-северозапад, който през деня ще отслабва. Максималните температури ще са между 19° и 21°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала. Температура на морската вода е 19-21°.

Атмосферното налягане няма да претърпи съществено изменение през следващото денонощие и ще бъде около средното за месеца.

В събота ще е предимно слънчево. Ще има временни увеличения на облачността, без валежи. Затоплянето ще продължи и дневните температури ще достигнат 23°-28°.

Източник: novinar.bg

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.