iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Перничанин довежда жена си до самоубийство след ...

Перничанин довежда жена си до самоубийство след ... 04_1397889112

След репортаж на главния редактор на „Съдебен спор” Жоро Игнатов, тримесечно бебе и неговата майка са настанени в кризисен център като до защитната мярка се стига, след като разгневеният баща пребива съпругата си под предлог, че не му е сложила да вечеря.
Перничанинът Ивайло Марков е известен сред съседите си с многото жени, които има, а предходната му съпруга се самоубива, след като той я запознава с любовницата си. Жената не може да преживее този факт, слага край на живота си и оставя сирак осемгодишния си син, който има от брака си с Ивайло и по-голямата си дъщеря от предишен брак. Момчето е пребивано системно от баща си и поради тази причина е настанено от съда за година и половина в дома на сестра си – Венислава Хранова. Именно тя желае Ивайло Марков да бъде лишен от родителски права върху брат й.
Двете страни по спора ще се явят лично в „Съдебен спор” с водещ Нана Гладуиш. Телевизионното дело ще се гледа в неделя, 20 април, от 11:00 ч. по Нова. „Съдебен спор” тази неделя по Нова ще покаже разтърсващата история за агресивния локомотивен машинист от Перник Ивайло Марков. Зрителите ще станат свидетели на емоционален и ожесточен съдебен спор за родителски права между него и доведената му дъщеря.

Водещата Нана, телевизионните съдии Ирена Александрова и Иван Сотиров, главният редактор и адвокат Жоро Игнатов са хората, амбицирани да търсят справедливостта в съдебната зала и да срещат с богата и разнообразна палитра от човешки истории, съдби и индивидуални гледни точки.

Източник: нова ТВ

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.