iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Бившата съпруга на шефа на “АСФ Инженеринг” в Перник отиде да се труди на село

Бившата съпруга на шефа на “АСФ Инженеринг” в Перник отиде да се труди на село 04_1429331832

Бившата съпруга на шефа на “АСФ Инженеринг” Анжело Феодоров в Перник замени изискания си живот със селския труд. Тя се казва Александра Милтенова и през 2013 г. грабна титлата на мисис България, като влезе в обувките на едно обикновено момиче в новото риалити „Мис Пепеляшка” по Нова.

Най-красивата омъжена жена за 2013 и Мария Гаврилова от село Разград, община Вълчедръм си размениха снощи ролите. Срещата на техните противоположни реалности провокира любопитни ситуации и житейски равносметки.

Александра Милтенова, която в дома си има диаманти, а в гардероба – рокля, с която Моника Белучи е била на червения килим, замени бляскавия свят с кал, оборска тор и непоносима смрад. Далеч от представата за еко туризъм е престоят й на село, където тя беше посрещната с каруца и впряг от една конска сила. Сред изпитанията за нея бяха особеностите на външния нужник, разфасоването на агнешко за великденската трапеза и грижите за 37 породисти крави.

Същевременно Мария, свикнала с тежката работа и момчешките си дрехи, попадна в лукс „като в приказките”. При нея трансформацията включваше посещения в столични молове, сблъсък с имената на световни дизайнери и изкуството да управлява бюджет от 500 лева дневно. „Не мога да се позная – усещам се красива, чувствам се добре”, възкликна тя. „Беше различно, интересно и отрезвяващо за мен”, заяви Мисис България 2013, преди да се върне към нейния свят.

След като имаха възможност за няколко дни да разменят местата си и да се запознаят с житейските предизвикателства за всяка от тях, на финала настъпи най-вълнуващият момент, когато двете дами се срещнаха. „Твоята работа ме накара много да те уважавам, защото явно си много смела и силна жена”, обърна се към Мария носителката на отличието Мисис България 2013.

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.