iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Обвиняват Сиси, че искал да извърши още убийства

Обвиняват Сиси, че искал да извърши още убийства 05_1432187451

Излежаващият присъда за 4 убийства Станислав Ангелов-Сиси е искал да убие и дъщеря ми. Това заяви вчера пред спецсъда Пламен Станков от Перник, като той е свидетел по делото „Килърите” 3 срещу пернишката група за мокри поръчки.

Мъжът каза, че познава 11 от 12-те подсъдими от години, тъй като са от един и същи град, но не е бил близък с тях. Дъщеря му Ива обаче забременяла от Теодор Неофитов - Ханс, сочен за една от жертвите на групата.

„Уважавах Ханс заради дъщеря ми, но не съм бил много близък с него. Виждал съм го със Сиси, с Николай Христов-Хайо, ходеше в местната дискотека „Че Гевара”. Около Нова година 2008-а разбрах от дъщеря ми, че Ханс е изчезнал. Тя му звъняла, той не й вдигал телефона, а веднъж се обадил Сиси. Знам, че дъщеря ми и Сиси имаха среща, знам, че е искал да убие и нея. Тя имаше информация, че Ханс се крие, а той всъщност е бил убит. Ива роди през май 2008 г.”, разказа Станков. По настояване на дъщеря си той дълго време търсил Ханс къде ли не, но безуспешно. Когато Сиси отишъл при него, по физиономията му личало, че знае нещо за убийството на Ханс, държал се гузно. При Станков се появил и бащата на Сиси.

„Поиска среща с мен и ми каза да не търся Ханс, че бил заминал с проститутки в Испания”, допълни свидетелят. Той се срещнал и с Милчо Петров-Чироза - сочен за дясна ръка на лидера на бандата Васил Василев-Бай Васо. „Видяхме се с Милчо на бензиностанция в София. Той ми каза да не се занимавам да издирвам Ханс, защото бил наркоман”, каза още Станков. Той отрече пред съда да е виждал продажба на наркотици от групата на Бай Васо.

Източник: zapernik.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.